Verzenden en retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Retourbeleid Liefs uit Zeeland

Bent u niet tevreden over uw product of was het niet wat u verwachtte? U mag binnen 14 dagen aangeven (bvk via info@liefsuitzeeland.nl *) dat u uw bestelling (of een gedeelte hiervan) terug wilt sturen. Ruilen voor een ander product is uiteraard ook mogelijk. Wanneer u een complete bestelling retour stuurt wordt het gehele bedrag van de bestelling (exclusief verzending) teruggestort op uw rekening. Het retour naar Liefs uit Zeeland sturen van het pakket is ook voor uw rekening.  De precieze kosten van het verzenden zijn te vinden op de website van Postnl 

Nadat u (binnen 14 dagen) hebt aangegeven bij ons dat u uw bestelling terug wilt sturen heeft u nog 14 dagen om deze op de post te doen. Wanneer wij het pakketje binnen hebben wordt uw geld terug gestort of het opnieuw gekozen artikel naar u verzonden. Het versturen van het pakketje is op eigen risico. Wanneer producten niet bij ons aankomen zijn wij hiervoor niet aansprakelijk, maar de vervoerder.

Maatwerk

Niet alle producten kunnen zomaar retour gestuurd worden. Wij leveren leer wat op maat is geknipt en sieraden die op maat worden gemaakt naar de wensen van de klant. Indien je een product op maat hebt besteld zoals bovenstaande voorbeelden, dan kan het product niet retour worden genomen. Twijfelt u of uw product kan worden teruggenomen? Neem dan gerust contact met ons op: 

Liefs uit Zeeland 

Handmade jewelry 

info@liefsuitzeeland.nl

0620126235

Liefs uit Zeeland

Bij Liefs uit Zeeland vind je een gevarieerd aanbod van sieraden.  Bijna al onze sieraden zijn met liefde en handgemaakt in hartje Zeeland.

Nieuwsbrief

Betaalmethodes

Social media

Contact

Liefs uit Zeeland

Handmade jewelry

info@liefsuitzeeland.nl

06 11687024

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Liefs uit Zeeland