Bij Liefs uit Zeeland vind je een gevarieerd aanbod van sieraden. De meeste sieraden worden door mij met liefde ontworpen en gemaakt. Ik maak gebruik van diverse materialen waaronder sterling zilver (925), edelstenen en stainless steel.

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig met o.a. armbandjes maken. Een paar jaar geleden heb ik deze creatieve kant van mezelf weer herontdekt. Wat begonnen is met het maken van armbandjes op de camping in Frankrijk is inmiddels uitgegroeid tot het bedrijf Liefs uit Zeeland.

Naast Liefs uit Zeeland werk ik nog 3 dagen per week in loondienst als beleidsadviseur. In mijn vrije momenten vind ik het heerlijk om mij terug te trekken in mijn atelier en daar nieuwe creaties te verzinnen. De uren vliegen dan voorbij! 

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met een cursus edelsmeden. Ik wil me hier verder in ontwikkelen. Ben je benieuwd hoe dit gaat? Volg mij dan op instagram: www.instagram.com/liefsuitzeeland

groetjes en liefs uit Zeeland, Rana 

Liefs uit Zeeland

Bij Liefs uit Zeeland vind je een gevarieerd aanbod van sieraden. Met liefde worden bijna alle sieraden handgemaakt in hartje Zeeland.

Nieuwsbrief

Betaalmethodes

Social media

Contact

Liefs uit Zeeland

Handmade jewelry

info@liefsuitzeeland.nl

06 11687024

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 Liefs uit Zeeland