top of page

Betaalmethoden

BETAALMETHODEN

 

Creditcard
U kunt bij ons met een creditcard betalen zodat uw bestelling altijd verzekerd is. De gegevens kunt u invoeren in een beveiligde omgeving. De betalingen worden vrijwel gelijk verwerkt zodat de bestelling snel verzonden kan worden.

Pay Pal

Ook kunt u bij ons met een Pay Pal betalen, Pay Pal biedt bijna dezelfde garantie als een Creditcard zonder er daadwerkelijk een nodig te hebben. Uw bestelling zal gewoon van uw bankrekeningnummer worden afgehaald. De gegevens kunt u invoeren in een beveiligde omgeving. De betalingen worden vrijwel gelijk verwerkt zodat de bestelling snel verzonden kan worden.

Bank transfer

Betaling via bank transfer wordt aangegeven door : Offline betalen bij het afronden van de bestelling. Bij betaling via bank transfer ontvangt u na uw bestelling van ons een factuur zodat u de overboeking handmatig kunt uitvoeren. De factuur dient binnen 14 dagen te zijn voldaan onder vermelding van het ordernummer. 

Vragen en feedback

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook met betrekking tot betaalmethoden. Om dit zo goed mogelijk te doen zullen wij ons blijven innoveren om u de meest gebruiksvriendelijke methodes aan te bieden voor nu en in de toekomst. Als u vragen heeft over een of meerdere betaalmethoden, kunt u contact met ons opnemen:

Liefs uit Zeeland 

Handmade jewelry 

info@liefsuitzeeland.nl

0611687024

bottom of page